Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

LEKKER LEZEN? OF LIEVER LUISTEREN?

Dat kan via deze link. Of luister je liever? Samen of alleen? In bed, in de auto, tijdens het sporten of waar je maar wilt? Zoek op Spotify naar 'swingers verhalen' of volg deze link. Binnenkort kun je ons ook volgen in de podcast-apps van Apple en Google. Daar werken we aan!

VOORPROEFJE?

Thijs masseert steviger dan Isa. Godsamme. Ik kan een kreun niet eens onderdrukken.

“Pijn?” vraagt hij.
“Ik weet eigenlijk niet of dat het goede woord is,” zeg ik.
“Hoe is het met links?”

Ook daar voel ik nu zijn handen.

“Prima. Maar controleer zelf maar.”

Ik heb geen idee waarom ik het zeg. De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik meer van zijn handen wil voelen. En die voel ik… Op beide billen nu. Gevaarlijk dicht naar het midden. Ik doe mijn benen iets uit elkaar… Het gaat bijna automatisch. Mijn god… Wat als Thijs dit opvat als een hint? Zijn handen voelen niet alleen meer mijn billen. Ze strelen de binnenkant van mijn dijen.

“Dit helpt je ook niet,” zegt hij. “Maar het is misschien wel lekker…”

Ik voel zijn vingers tussen mijn benen. Over mijn string. Hij schuift de stof opzij.

Och, jemig. Gaat hij me vingeren? Nee toch? JAWEL! Hij dóet het. Verdomme…. Hij vingert me.

NOG EENTJE DAN?

Hij tast af en laat eerst één en dan twee vingers in me glijden. En dat gaat met gemak…

“Je voelt heerlijk…” fluistert hij.

Ik ben niet meer in staat om dank je te zeggen… Ik voel alleen nog maar. Ik ben te geil om nog iets te zeggen.

Ik voel opwinding. De vreemde vingers in me, die me nog natter maken dan ik al ben. Ik laat het allemaal gebeuren.

img_divider

Wat gaan jullie lezen?

Erotische avonturen. Soms met een man en een vrouw in de hoofdrol. Soms met twee vrouwen in de hoofdrol. Soms met meerdere mensen in de hoofdrol. Verhalen, die je fantasie prikkelen, die je opwinden en die je nog eens wilt lezen. Of aan anderen wilt laten lezen. Dat laatste is in ieder geval de reden, dat we besloten een aantal verhalen hier te publiceren. Omdat ze te goed en te prikkelend zijn en een fijn publiek verdienen. En dat zijn jullie!

 Liefde
  Lust
  Erotiek
  Opwinding
  Geilheid
  Inspiratie...

Wie dat maar wil. Soms schrijven we zelf iets. Vaak krijgen we iets ingezonden. We plaatsen niet alles. Is dat niet eerlijk? Niet helemaal. Want objectief zijn we natuurlijk niet helemaal. Wij vinden niet altijd hetzelfde geil, opwindend en inspirerend als jullie. Dus soms missen jullie iets. Of lezen iets wat jullie niet het meeste boeit...
Omdat ze prikkelen. Fijn zijn om te lezen of te horen in je luie stoel, jullie bed of de auto. Ze winden soms op , inspireren soms. Brengen jullie op nieuwe ideeën of laten jullie realiseren, dat sommige dingen misschien wel geil zijn, maar niet voor jullie...
Goede erotische verhalen, mooie erotische afbeeldingen. Niet te expliciet, niet te plat. Bij ons geen woorden als 'kutje' of 'liefdesgrot'. Het mag, maar ieder zijn smaak.
De meeste inzenders putten uit eigen ervaring of fantasie,
Natuurlijk! Mail jullie verhaal naar redactie@swingersfun.nl. We lezen alles, beslissen over publicatie en als we het ècht spannend vinden maken we er een podcast van... Geanomiseerd, dat natuurlijk wel.
Nieuwsgierig? Zin In?