Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

Het forum is het kloppend hart van deze site. Tenminste, voor de mensen die zich daarvoor registereren. Jullie aanmelding moet handmatig goedgekeurd worden, dus raak niet in paniek als je niet à la minute toegang hebt. Het forum biedt stellen met minder of meer ervaring de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en antwoorden te geven. Heb je een vraag over het forum of het gebruik ervan? Lees dan even de openbare sectie 'Over Dit Forum' of stuur ons een email.

DEEL!

Het ene stel heeft vragen. Het andere antwoorden. Allemaal hebben ze ervaringen. Deel die! Behandel elkaar met respect en help elkaar. Gebruik het forum waar het voor bedoeld is. Elkaar helpen, elkaar opwinden, elkaar leren kennen, elkaar eventueel ontmoeten. Hoe dan ook... Behandel elkaar met respect. We zijn niet zo van de regels, maar hebben er toch  een paar opgesteld.

DENK NA! EN SOMS NOG EENS...

Blijf respectvol. Tel soms eens tot tien. Tel soms eens tot honderd. Wij respecteren jullie privacy, maar jullie bepalen wat jullie delen. We kunnen jullie niet beschermen tegen screenshots, gekke kennissen of andere ellende. Ga verstandig om met jullie reacties en met wat jullie delen.

img_divider

Wat beloven we?

Dat jullie andere stellen gaan leren kennen. Dat jullie elkaar kunnen uitdagen met tekst en foto's. Dat jullie zover kunnen gaan als jullie willen en durven. Niks moet. Alles mag.

 Vraag alles wat je anderen niet durft te vragen
  Deel je ervaringen met anderen
  Zoek en vind contact met anderen stellen
  Praat met elkaar, bekijk elkaar
  Leef je uit en ga zover je durft!

Er zijn veel stellen, die elkaar hier ontmoetten en het heel leuk hadden....
Vraag alles, dompel je onder in de lifestyle
Je bataalt niets om te registreren en ook daarna niets.
Nieuwsgierig? Zin In?