Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

Omdat Veel Stellen Willen

We begrijpen dat een stel nadenkt over seks met een ander stel. Het is een normale fantasie. Sterker nog... Het gebeurt waarschijnlijk veel vaker dan jullie je kunnen voorstellen. Het is ook normaal, dat daar veel vragen bij komen kijken, Dat er twijfels zijn. Informeer jullie zelf hier.

FANTASIE, VRAGEN, FANTASIE, REALITEIT

Jullie bezoek aan deze site begon met een fanatasie, vermoeden we. Wij begrijpen dat. Daar waren wij ooit ook. Hier vinden jullie informatie over jullie avontuur. Of jullie beginners zijn of juist niet... Lees de ervaringen van anderen, stel vragen. Deel met elkaar. Iedereen is ooit ergens begonnen. Laat dit het begin voor velen zijn en, aan jullie meer ervaren koppels, deel jullie ervaringen en help anderen.

Omdat Het Kan

Jullie fantaseren. Dat is fijn en spannend. Duizenden voor juliie deden dat ook. Dat roept vragen op. Twijfels misschien. Geloof ons... De realisatie van jullie fantasie is niet ver weg. Het kan zijn, dat jullie wat informatie missen. Daar komen deze site en ons forum in beeld. Stel vragen. Deel ervaringen. Help elkaar. Deel.

DEEL! 

Of jullie meer of minder ervaren zijn... Deel ervaringen. Stel vragen. Beantwoord vragen. Ook als jullie al veel ervaring hebben, besef dan dat jullie ooit ook beginners waren. Help elkaar. Deel. En wees lief voor elkaar. Jullie hoeven niet alles met elkaar te doen, als jullie niet op een lijn zitten. Maar er is geen reden om elkaar niet te helpen. Be nice.

% Discretie
% Contact
% Plezier
% Actie