Als jullie naar een parenclub gaan, is het altijd handig om goed voorbereid te zijn. Naast de afspraken die jullie samen maken en de ‘plannen’ (voor zover er iets te plannen valt) die jullie hebben, zijn er ook wat praktische zaken die handig  zijn om bij de hand te hebben.1. Een tas
Altijd handig als je dingen meeneemt. Jullie willen ook niet met de armen vol goodies richting de lockers…

2.  Een portemonnee
Jullie zouden niet de eersten zijn, die na anderhalf uur rijden tot de conclusie komen dat jullie geen contant geld mee hebben genomen dat pinnen niet mogelijk is.

3. Telefoon
Niet om mee de club in te nemen. Dat is gelukkig niet toegestaan. Af en toe bij de lockers even checken of de kinderen oké zijn bij de babysitter kan geen kwaad. De wetenschap dat alles aan het thuisfront in orde is, speelt toch een stuk relaxter.

4. Mints / Mondwater
Iets fris om op te sabbelen is altijd fijn. Dat kunnen mintsnoepjes zijn of iets  anders, maar mocht het tot zoenen komen… Dan wil je zeker weten, dat je ook daar lekker fris ruikt.

5. Lippenbalsem
Misschien nog wel handiger dan lippenstift. Neemt geen ruimte in, maar als er veel en heftig gezoend wordt, is het zeker geen overbodige luxe.

6. Platte schoenen
Zowel voor hem als voor haar. De hele avond en nacht op hoge hakken kan killing zijn. Voor haar. En op blote voeten rondlopen is eigenlijk not done. Voor hem. Niet alleen, omdat het er eigenlijk niet uitziet op de dansvloer. Iemand kan ook eens een glas laten vallen…

7. Deodorant en andere lekkere geurtjes
Het kan zweterig worden in de playrooms. Dan is het fijn om frisse deodorant, eau de cologne en/of parfum mee te hebben.  Sommige clubs hebben zelf wel wat dingen staan, maar die worden algemeen gebruikt. Geen probleem natuurlijk, maar wil je exact ruiken als de mensen die voor het gratis spul gaan?

8. Condooms
De meeste clubs hebben ze ruim voorhanden. Maar! Ze raken ook weleens op. Jullie willen niet in het heetst van het spel naar bar of entree om een paar te vragen. Bovendien weten jullie zeker dat jullie iets hebben, dat jullie zelf prettig vinden. Zelfs als jullie geen full swap in gedachten hebben, is het handig. Tijdens lekkere actie met een ander stel worden soms (in overleg) grenzen verlegd. Het zou jammer zijn, dat jullie jezelf moeten beperken omdat er geen condooms zijn. Neem er genoeg mee. Voor jullie zelf, maar ook voor dat stel waarmee jullie gaan vrijen…

9. Erectiepillen
Het helpt, zeker in een drukke omgeving met veel afleiding, om een blauw pilletje te nemen. De man wordt harder en blijft langer hard. Het is in een parenclub heel gewoon. Neem er meer dan eentje mee. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de man van dat lekkere stel dat jullie ontmoeten. Het zou zonde zijn als hij er niet aan dacht en niet iedereen even hard kan gaan.

10. Een haarklem of haarelastiekje
Voor haar. Het kan handig zijn voor haar tijdens het pijpen en vaak ook bij het naar huis gaan.

11. Speeltjes
Persoonlijk nemen wij ze niet mee en we zien het ook niet vaak, maar het kan wel. Een cockring is regelmatig gezien. Als jullie een speeltje willen meenemen om te delen, kan dat natuurlijk wel. Blinddoek. Dildo. Vibrator. Het hangt er vanaf of jullie dat in het spel willen inbrengen.

12. Schoon ondergoed
Leuk om te showen, maar ook praktisch. Ze wordt nat, hij soms ook. Er is seks en vocht. Er kunnen mensen knoeien met hun drankje op de dansvloer. Het is altijd fijn om dan iets schoons en fris in de tas te hebben.

Het zijn maar wat tips. Jullie kunnen ook gewoon gaan, jullie uitkleden en kijken wat de avond brengt. Met (een paar van) deze dingen brengt de avond misschien wel meer.

Have fun!