Het is telkens weer een wonder hoe Mark het voor elkaar krijgt: hij kan zo neuken dat we vrijwel tegelijkertijd een orgasme bereiken. Er kan misschien een seconde tussen zitten, hooguit twee, langer niet. Hij beheerst het spel van versnellen en vertragen als geen ander. En ja, het heeft natuurlijk alles te maken met dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. We seksen invoelend, we schatten bij elkaar in hoever het ermee staat, dat is niet ieder stel gegeven. Het zijn mooie momenten, die gezamenlijke climaxen. Een beetje alsof je samen op een sleetje een besneeuwde helling afglijdt, je voelt de kriebels in je onderbuik, je houdt elkaar stevig vast om niet te vallen, onderaan de helling komt het stuk dat je even door de lucht zweeft: de sensatie, het hoeramoment.

Liefst lig ik onder, Mark lekker zwaar bovenop me, ik streel zijn rug, zijn kont, zijn nek, zijn haar, alles wat ik strelen kan. Met zijn ritmische stoten prikkelt hij mijn genitaliën optimaal. Hij ligt tussen mijn gespreide dijen, terwijl onze onderbenen zich juist verstrengelen. Als we richting ons hoogtepunt gaan, dan grijpt hij met zijn kolenschoppen mijn billen en duwt zichzelf nog verder naar binnen. Ik kan geen kant meer op, ik moet hem wel ontvangen, ik wil hem zo graag ontvangen, ik wil zo graag klaarkomen, zijn zaad ontvangen. Het is een oerdrift, ik wil een worden met hem, alleen nog maar neuken, het mag niet stoppen.

Maar klaarkomen, het woord zegt het al, is iets afmaken, beëindigen. Dus het stopt juist wel, het moet wel stoppen, het houdt op met een hoogtepunt. Dat zit goed in elkaar, het is een soort cliffhanger, het bepaalt dat je het nog eens wilt doen, en nog eens en nog eens. Zoals je steeds verder wilt lezen in een boeiend boek, telkens een pagina omslaat om te weten hoe het verder gaat.

Als het orgasme wegebt, is het de kunst om na te kunnen genieten, om het zachte gevoel vast te houden. Het zweet droogt op, alleen onze geslachtsdelen en ons schaamhaar blijven nog een tijdje nat, de overblijfselen van ons genot. Ik kijk altijd even hoe Marks pik langzaam verslapt en kleiner wordt. Dat ie een beetje lullig opzij hangt. Dan kan het me verbazen dat zo’n slappie zo’n sensatie teweeg heeft gebracht. Om hem te bedanken streel ik hem dan, de huid plakkerig van ons geil. Door dat strelen steekt hij soms de kop alweer op. Het herstel van een man kan snel gaan, weet ik uit ervaring, sneller dan bij een vrouw in elk geval, of sneller dan bij mij, laat ik het persoonlijk houden.

Deze keer liggen we relaxed naast elkaar bovenop het dekbed, nahijgend van onze erotische inspanningen. Het is een vreemd tijdstip om seks te hebben, bijna half zes op een doordeweekse dag. Andere mensen zullen nu voorbereidingen treffen voor het avondeten. Wij liggen alleen maar, voldaan, hand in hand, nagenietend. Wij laten het na om zinnen te zeggen als ‘vond je het lekker?’ Niet alles hoeft benoemd te worden, onze lichaamstaal zegt genoeg. Wij zijn non-verbaal, onze oogopslag kan de ander al genoeg vertellen, onze lichaamstaal spreekt al boekdelen.

We horen de voordeur, Marian komt thuis. De bonk van haar zware tas op de vloer, de hakken van haar schoenen op de tegels, de deur van de wc, het doortrekken. Dan haar voetstappen op de trap, de hakken die roffelen op de treden. De slaapkamerdeur vliegt wagenwijd open.

‘Dacht ik het niet,’ roept ze vrolijk, ‘stelletje seksmaniakken.’

Haar drukte is als een wervelwind, het verstoort onze nasluimering, maar het maakt me ook vrolijk. Wat volgt is te verwachten. In nog geen minuut heeft Marian alles uitgetrokken en kruipt ze naakt op Mark. Ze kust zijn gezicht, vooral zijn mond en legt haar handen op Marks armen die hij boven zijn hoofd heeft uitgestrekt.

‘Kun je nog een keertje, geile man, of heeft Renée je volledig uitgeput, hm?’ Ze steekt haar tong in Marks mond, hij laat haar passief begaan met gesloten ogen. Ik herken zijn concentratiehouding, hij is alweer aan het opbouwen, het is zijn eer te na als hij Marian niet ook haar portie kan geven. Natuurlijk helpt zij hem met die wederopbouw, ze laat zich half van hem afglijden om zijn pik te pakken en eraan te trekken. Zijn erectie is wonderbaarlijk snel terug. Dat is het lieve van Mark, hij is zo toegewijd, hij laat je niet zitten. En voor de goede orde, het is heel vaak twee tegen een. Marian en ik zijn ergens diep van binnen jaloerse krengen. Als de een een ijsje met twee bolletjes krijgt, wil de ander dat ook. Tot zover onze tekortkomingen.

Marks handen zijn groot, brede handpalmen, stevige muizen en lange knokige vingers. Beheerst laat hij ze over Marians lichaam glijden. Zoals hij ze nog geen kwartier geleden over mijn huid liet gaan. Zijn vingers grijpen in haar kruis, de toppen van zijn vingers glijden over en tussen haar schaamlippen. Ook zij heeft haar ogen dicht, ze geniet, en ik geniet van haar genieten. Ik draai me op mijn zij om haar ook te strelen. Af en toe stoot mijn hand tegen die van Mark ergens halverwege Marians rug, of op de bolling van haar dikke billen. Marian heeft een stevig lichaam zonder dat ze dik is. Dikke billen, grote borsten, brede heupen, het prototype van de vruchtbare vrouw. Wat dat betreft ben ik minder bedeeld. Dun, haast jongensachtig, kleine billen, kleine tieten. Mark boft met deze vrouwelijke variatie.

Marian manoeuvreert haar kut op Marks stijve, ze schuift behendig heen en weer, pakt de pik en stuurt hem haar holletje in. Daar gaan ze, ze zijn nu echt van start. Aanvankelijk komt het meeste beweegwerk van Marians heupen, maar niet veel later komt de stootkracht uit Mark. Hij doet wat hij altijd doet, hij neemt over, zodat hij aan kan sturen op dat gelijktijdige orgasme. Je zou denken dat hij achterblijft zo’n tweede keer. Niets is minder waar, hij lijkt te neuken volgens de strakke dienstregeling van de NS. Gelijktijdige aankomst op spoor 1. Marians lichaam golft mee op Marks kracht. Die twee te zien vozen maakt me alweer geil. Na een eindspurt van Mark waarin Marian soepel meedeint, zijn handen op haar billen, de vingertoppen in haar reet, komen ze alsof ze een zijn, snakkend naar adem, steunend van lust. Marian bewegend voor het onderste uit de kan. Ik herken dat, een vrouwenorgasme is langgerekter dan dat van de man die het moet hebben van het moment van ejaculatie. Vervolgens komt het stel uitgeput tot stilstand, Marian als een dweil op Mark.

Dan liggen we met zijn drieën, op een rijtje, Marian in het midden. Ik voel haar verhoogde hartslag door haar borst heen. Ik knijp zachtjes in haar erecte tepel. Ze heeft haar ogen dicht, ze geniet nog na. Ik denk aan het warme zaad dat in haar vagina zit, het tweede kwakje van Mark, ons viriele neukertje. Zijn we nu vies of lekker van onderen? Dat soort dingen vraag ik me dan af, nutteloos geprakkiseer. We hebben een douche, we hebben zelfs een bad, we kunnen alles schoonspoelen.

Beneden hoor ik de voordeur weer. Schoenen worden uitgeschopt, er klinkt fluiten, een ritssluiting van een jas, een knaapje van de kapstok. Jeroen komt thuis. Ik hoor zijn voetstappen op de trap, zijn kousenvoeten. Daar gaat de slaapkamerdeur weer. Jeroen staat lachend in de deuropening.

‘Wat is dit voor orgie!’ Hij heeft kraaienpootjes bij zijn ogen. Zijn gezicht is guitig en jongensachtig. Hij loopt naar mijn kant van het bed.

‘Mag ik meedoen?’

Ik duw mezelf overeind en pak de gesp van zijn riem. Het ding is zo los, zijn gulp ook. Als vanzelf zakt zijn spijkerbroek omlaag. Zijn strakke onderbroek vertoont een veelbelovende bolling.

Het eten moet nog even wachten.