Ik ben in de war, een beetje van slag, en dat wil wat zeggen, want dat ben ik niet vaak. Daarnet, ik was klaar met mijn werk, het was rond vijven, besloot ik met een AH-salade en een miniflesje rosé in mijn fietstas nog even een zonnebad te nemen. Hier in de buurt kan dat op een naaktstrandje aan het Nijkerkernauw, het Laakse Strand. Het voordeel van zo’n warme dag is dat het dan redelijk druk is en er ook relatief veel vrouwen zijn. Aardig wat heterostellen, zeg maar. Naast het loslopende manvolk dat cruisend op mannenseks uit is. Daar ben ik niet snel van ondersteboven. Leven en laten leven denk ik dan. Jongens op leeftijd die even met elkaar willen spelen, apenpokken of niet.

Ik streek neer op een schaduwrijk plekje, het gras dor en dood van een te hete zomer. Het was benauwd en zelfs naakt koelde ik nauwelijks af. Verderop lag een stel, een vrouw iets jonger dan ik met een oudere kerel met een kaal hoofd. Verspreid over het veld lagen wat mannen, en zoals wel vaker waren ze nieuwsgierig naar mijn blote vrouwenlijf. Ik deed net alsof ik hun gluren niet opmerkte en concentreerde me op de salade en de rosé. Vooral de alcohol hakte erin. Samen met een dag hard werken en de warmte veroorzaakte het een loomheid die ik niet kon tegenhouden. Ik strekte me languit, sloot mijn ogen en gaf me over. Ik voelde me relaxed.

Toen ik mijn ogen opende, liep het stel voorbij. Zij was prachtig, goed figuur, mooie borsten, fraaie billen, geschoren kut, prachtig donker haar dat mee danste met haar sierlijke manier van lopen. Hij mocht er ook zijn, beetje dikke buik, borstjes, stevig achterwerk, puike paal. Kale kop met flaporen. Niks mis mee. Hij had zijn arm om haar schouder, zij haar arm om zijn middel. Leuk stel. Toch was er iets merkwaardigs. Ze werden gevolgd op hun wandelingetje door zeker vier mannen. Ze slenterden als een kwartet discipelen op een meter of vijf afstand. Dat zag er merkwaardig uit, bespottelijk eerder. Een roedel poedels die de baasjes achternaliepen. Ik schudde mijn hoofd en sloot mijn ogen weer.

Even later hoorde ik de stoet weer terugkomen, talloze kurkdroge takjes brekend met hun voeten. Iedereen nam zijn eigen plaats weer in. Wat wel opvallend was, was dat ieder zich op het eigen handdoekje in de richting van het stel had gekeerd. Die twee lagen een meter of zeven van me vandaan. Naast elkaar. Maar niet lang. Met een schok keek ik nog eens goed opzij. Die kale boog zich over zijn dame en begon vol overgave haar borsten te kussen. Niet eventjes, nee, hij maakte er echt en zorgvuldig werk van. Eindeloos lang zoog hij haar tepels en kuste haar fantastische borsten. Het manvolk op de handdoekjes keek nieuwsgierig toe. Het leek een voorstelling, een aangekondigde voorstelling. Twee toeschouwers namen zelfs hun handdoek mee om dichterbij meer mee te krijgen van het tafereel. Ondertussen alle vier trekkend aan hun pik.

Ik keek weer opzij. Zij had haar benen opgetrokken en haar knieën opzij laten vallen. De man zoog nu niet alleen haar borsten, zijn arm verdween tussen haar benen, zijn hand moest haar kut strelen. Of strelen, gezien de bewegingen die ze met haar bekken maakte, werd ze gevingerd. Daar zaten vier rukkende mannen naar te kijken. En ik? Ik keek ook, ik kon niet stoppen met kijken, het was zo vulgair, maar ook zo opwindend. Ik voelde hoe mijn kut begon te tintelen. Ik hield mijn handen angstvallig naast me. Voordat je het weet zit je ergens aan waar je in het openbaar niet aan wil zitten.

Ik kon haar nu ook horen. Ze kreunde en slaakte gilletjes. Bescheiden, maar toch. Die vent van haar wist van geen ophouden. De kijkers evenmin. Wat een gore bende. Ik wist niet wat ik meemaakte. Er liepen nog twee mannen voorbij die op een afstandje bleven kijken. Direct met de hand op de pik. De een kreeg meteen een flinke erectie. Het was beter als ik mijn ogen sloot. Ik deed ze dicht om ze meteen weer te openen. Mijn rechterhand was ongemerkt op mijn onderbuik gekropen. Rosé maakt geil. Nee, wat dat stel deed, daar kwam het door. Ik dronk de laatste slok rosé uit de fles.

Hij kuste haar tieten niet meer. Zijn hoofd ging schuil tussen haar dijen. Als een koe graasde hij haar weitje af. Godallemachtig, dit was ver over de top, die griet verkeerde in extase aan haar geluiden te horen en bewegingen te zien. Kwam die kerel straks ook even bij mij langs? Natuurlijk niet, wat een fout stel, kijk die kerels sjorren. Bah, bah, bah. Hij ging maar door, er gleed een vinger tussen mijn schaamlippen door, ik was nat. Een van de heren keek in mijn richting, ik trok mijn hand weg, stak mijn vinger in mijn mond, proefde mijn geil. Ik spreidde mijn dijen en sloot ze weer.

Ze kwam, schreeuwend en jammerend, en jezus, die kerels met hun stijve pikken ook, ik zag zaad door de lucht schieten, over buiken druipen, handen die in het dorre gras werden afgeveegd. Mijn vingers gleden over mijn kut. Er keek een vent in mijn richting, toen twee, toen drie, een voorbijganger op een fiets, een stel, allebei met dikke buik en afkeurende blik. Ik vingerde mezelf alsof ik thuis op de bak zat, in bed lag, onder de douche stond en iedereen keek, keek en trok.

Vlak voordat ik klaarkwam, stond die vrouw daar, zij die net gebeft was. Ze knielde, ze kuste mijn mond en nam het vingeren over. En die kale kwam ook, hij zoog mijn tepels. En het hele strand kwam en trok en sjorde en danste, sprong en gilde. Totdat alle orgasmes waren bereikt.

Ik ben echt van slag. Ik kan aan niets anders meer denken dan aan die orgie op het strandje. Ik kan me daar met goed fatsoen niet meer vertonen. Gelukkig is het bijna herfst. Volgend jaar zullen ze me wel vergeten zijn. Een ordinair wijf dat zich ten overstaan van alle strandbezoekers ligt te vingeren op het Laakse Strand.

Maar ik heb het meteen opgeschreven. Van me afgeschreven. En dat helpt.