Ons eerste bezoek aan een parenclub smaakt naar meer, maar de volgende stap bedenken we niet meteen. We hebben wel gezien, dat veel contact tussen stellen begint tussen de vrouwen.  Go with the flow, zegt iedereen… Maar… Wat is dat dan? Die flow? Daan vraagt het me op een vrijdagavond. Eigenlijk een beetje vanuit het niets… Vrijen met een vrouw? Is dat iets voor jou? Heel vroeger heb ik met een vriendin weleens gezoend. En ook wel een beetje gevoeld… Maar verder? Nee, dat niet. Daan weet dat.

“Hoe lijkt het je om een stapje verder te gaan?” vraagt hij.

Ik denk na… Het idee staat me zeker niet tegen, maar wie…? En hoe…? Ik kan toch niet zomaar iemand van straat trekken of een vriendin vragen?

“Mag ik even appen?” vraagt Daan.

Tuurlijk…

Hij appt met Aafke. We kennen haar van het sportveld. We hebben een klik. Zijn net een stel soms. Daan appt haar dat. Dat hij weleens denkt… Get a room! Ze moet lachen. Noemt de relatie met mij magisch en wilde, dat ze die met een man had. Een paar jaar geleden is ze gescheiden. Sindsdien is ze alleen.

“En een vrouw dan?” vraagt Daan. Hij vertelt, dat ik misschien wel meer met een vrouw zou kunnen doen. Niet samenwonen of zo… Maar meer… Vrienden met iets meer.

Aafke hapt en is open over haar ervaringen.

Ze heeft geen ervaring met vrouwen en er ook nooit echt over nagedacht. Maar nu ze erover nadenkt… Iris vindt ze wel aantrekkelijk… Daan trouwens ook…: “Jij mag er ook zijn..”

“Je vindt Iris aantrekkelijk,” vraagt Daan.
“Dat wel,” zegt ze.
“Benieuwd…?”
“Toch wel een beetje… Stiekem wel een beetje spannend ook…”
“Zal ik dan maar een blokje om gaan,” vraagt Daan.
“O! Dat hoeft zeker niet,” zegt Aafke.

Ze plannen de borrel op een zaterdag.

Ik app Aafke. “Ik weet dat het een borrel is, maar ik vind het spannend.”
“Ik ook…” bekent ze.

Als ze aanbelt, doe ik open. We zoenen. Drie keer op wangen. Maar wel verdacht dicht bij onze monden… Haar haar bindt ze meestal stijf achterover in een knot. Nu vallen haar mooie, blonde krullen tot op haar schouders. Ze is ook anders gekleed dan anders. Aafke draagt een strakke spijkerboek en een al even strakke bloes. De bovenste knoopjes zijn los. Net genoeg om de aanzet tot haar borsten te zien. Het is duidelijk, dat ze haar best heeft gedaan om er verleidelijk uit te zien. Haar rondingen zijn prachtig.

Daan is slim. Hij schenkt ons een witte wijn in en gaat zelf in de stoel zitten. Dat laat de bank voor Aafke en mij. We praten als altijd. Aafke heeft de gewoonte om woorden als ‘schat’ en ‘lieverd’ te gebruiken. Of het opzet is, toeval is of gewoon een beetje casual… We raken elkaar regelmatig aan… Een hand op een arm of been. Niet beslist erotisch, maar er is contact…

Met de wijn neemt ook de intimiteit toe.

Aafke en ik zitten vlak bij elkaar op de bank. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar ik vraag het toch…

“Mag ik je zoenen?”

Haar wangen kleuren rood. Natuurlijk heeft ze hier rekening mee gehouden, maar nu het zover is…

Ze stamelt… “Ja…”

Ik doe het… Haar lippen zijn zacht. Haar tong heerlijk…

Ze is voortvarend. Ze knoopt mijn bloes los. Knoopje.. Voor.. Knoopje… Ik heb geen bh aan. Ze kan meteen mijn borsten voelen… En dat doet ze…. Mijn tepels zijn hard.

Ik ga voor de knoopjes op haar spijkerbroek…. Ik maak de bovenste drie los.

Ik ben benieuwd wat het met haar doet, dat ze mijn borsten voelt. Ik steek mijn hand in haar spijkerbroek. Voel… Ze is niet drijfnat, dat zal zo snel ook niet gaan, maar droog is anders….

Daan doet niets. Held. Hij kijkt en laat ons gaan.

“Zetten jullie dit hier door of boven?” vraagt hij.

“Ik denk dat we ons eerst hier wel redden,”zegt Aafke.

Ze gaat staan en laat haar losgemaakte spijkerbroek zakken… Trekt ook meteen haar string uit… Dat zag ik zo snel niet aankomen, maar blijkbaar heeft ze de afgelopen weken besloten dat ze dit wil. Ik doe alles uit… Dit kan maar op een manier aflopen…

Aafke gaat op de bank liggen… Ze zet haar linkerbeen op de grond. Haar rechterbeen rust op de leuning… Ze laat alles zien… Het kleine streepje schaamhaar op haar verder gladde venusheuvel. De glinstering van het vocht op haar schaamlippen. Ze vraagt het zonder te vragen…. Laten we dit doen! Lik me…

Ik doe het…

Ik proef…. Ik vinger haar….  Mijn vingers in haar…. Ze kreunt…. Laat zich klaarlikken door mij.

“Misschien is boven toch een goed idee,” zegt ze. “Ik wil weten hoe JIJ proeft.”

“Ik kom zo,” zegt Daan.

Aafke en ik gaan naar boven. Beide naakt gaan we verder in 69.

Minuten later pas komt Daan binnen. Hij kleedt zich uit. Gaat naast ons liggen, maar doet niets. Af en toe streelt hij mij. Verder niets.

“Wil jij me ook me voelen?” vraagt Aafke.

Daan kijkt naar mij. Tuurlijk…

Daan gaat op zijn knieën naast ons zitten en voelt haar zachte borsten. We zien hoe hard hij nu al is.

“Verder” zegt Aafke. Ze pakt de hand van Daan en schuift die in de richting van haar vagina. Terwijl ik haar nog steeds lik, voelt hij haar schaamlippen. Die zijn nat. Omdat ik ze gelikt heb natuurlijk, maar ongetwijfeld ook omdat ze inmiddels net zo bloedgeil is als ik. Ik lik haar clit en zuig er af en toe zachtjes op. Daan laat twee vingers in haar glijden. Of beter… In en uit haar glijden.

Ik zie hoe Aafke zijn harde lul pakt en Daan begint af te trekken. Ze wil meer. Zoveel is wel duidelijk.

“Mag hij me neuken?” vraagt ze met overslaande stem. “Ik heb het gemist. Een harde pik in me…”

Ik pak een condoom uit het nachtkastje en geef daarmee mijn goedkeuring.

“Ja. tuurlijk. Doe het,” zeg ik.

Ik blijf op mijn rug liggen, benen wijd uit elkaar. Mijn schaamlippen glinsterend van het vocht.

Aafke kruipt van me af en gaat op handen en knieën zitten. Haar mond tussen mijn benen, haar billen uitdagend omhoog. Daan heeft het condoom inmiddels om. De blik in haar ogen als hij in haar schuift, is onbetaalbaar.

Ze likt me terwijl Daan haar achterlangs neemt. Ik hoor hoe nat ze is, elke keer als Daan naar binnen stoot. Of stoot… Het is meer glijden… Ze kreunt: “Mijn god, wat ben je hard. En wat neuk je lekker!”

We weten allemaal hoe dit gaat aflopen…

Eerst komt Daan klaar. Dan ik. En dan Aafke, doordat Daan haar achterlangs vingert.

We nemen een korte pauze om op adem te komen, maar niemand maakt aanstalten om het bed te verlaten. Aafke begint me weer te strelen. Langs de binnenkant van mijn dijen, richting mijn schaamlippen.

“Nog een rondje?” vraagt ze.

Zonder verder iets te zeggen gaan we op onze zij naast elkaar liggen, onze hoofden bij de intiemste zône van de ander. We likken, strelen en vingeren elkaar naar het volgende hoogtepunt. En sluiten af met een lange en intense tongzoen.

We kijken naar Daan. Zijn erectie is alweer enorm. Van alleen kijken naar ons is hij opnieuw opgewonden geraakt.

“Jij of ik?” vraag ik.

“Waarom niet samen?” zegt ze.

Helemaal geen slecht idee, vind ik. We buigen ons voorover en samen pijpen we Daan. Om en om. Of tegelijk, zodat we niet alleen zijn pik proeven, maar onze tongen elkaar ook af en toe raken. We zuigen, likken, kneden zijn ballen en brengen hem langzaam naar zijn tweede orgasme. Dat is nog heftiger dan het eerste. Ferme stralen warm zaad spuiten uit zijn lul. Het belandt op zijn buik en deels op onze borsten.

We besluiten samen te douchen voor we gaan slapen.

Aafke wankelt een beetje. Is het de wijn of staat ze na zoveel genot niet meer zo stevig op haar benen?

“Je zult moeten blijven slapen,” zeg ik. En verheug me al op de volgende ochtend.

© swingersfun.nl