Of we mee willen naar een concert in Amsterdam. De vraagt komt via WhatsApp van vrienden, die we al jaren kennen. Toch op zijn minst een jaar of tien. Onze kinderen zaten op dezelfde school en toen dat niet meer zo was, is het contact gebleven. De band vinden we goed en we gaan akkoord. Omdat we allemaal de volgende dag vrij zijn en het concert vast niet heel vroeg is afgelopen, besluiten we in Amsterdam te overnachten. We zijn blijkbaar niet de enigen met die gedachte. Het concert, een groot congres en de vakantieperiode maken dat er niet veel ruimte beschikbaar is.

“Er is nog wel een kamer voor vier, als dat voor jullie geen bezwaar is,” zeggen Maarten en Anita.

“Als jullie een beetje stil doen, zal het wel gaan,” grapt Daan.

Anita is ad-rem: “Dan moeten Iris en ik misschien niet op hetzelfde moment lawaai gaan maken.”

Vreemd… We kennen deze mensen al lang en er is nog nooit een suggestieve reactie uitgewisseld. Nu we een hotelkamer gaan delen, is daar blijkbaar opeens wel reden voor. Of lezen we de reactie verkeerd? We besluiten er niet naar te vragen. We zien het wel… Of horen het wel… Of voelen het wel…

We gaan akkoord met de kamer voor vier.

Om kosten en moeite besparen rijden we in één auto naar Amsterdam en checken in bij het hotel. De kamer is simpel. Een badkamer. Een bankje. Een paar stoelen. Een bureau. En twee tweepersoons-bedden. Goed genoeg, besluiten we allemaal.

De tijd tot het concert besteden we aan een etentje, een borrel en een klein rondje bezienswaardigheden. Tegen de avond gaan we naar de concert-locatie. We hebben kaarten op de vloer beneden. Het voorprogramma is matig, maar het bier is dichtbij. We brengen de tijd door met drinken tot de hoofdact begint.

En die is episch!

We springen. We dansen. We botsen tegen elkaar aan. Slaan armen om elkaar heen. Hossen. Swingen met de muziek mee. En swingen met elkaar. Op muzikale wijze dan, hè? Het concert duurt eigenlijk te kort. Niet omdat het niet laat wordt, maar omdat het nooit te laat is voor goede muziek.

Voor de concerthal nemen we met ons vieren een taxi naar het hotel. We zijn nog best hyper van de muziek en het lawaai. En we zijn bezweet van het springen en dansen.

Anita en Maarten douchen eerst. Met alleen een handdoek om komen ze terug in de kamer. Daan en ik kijken elkaar aan. Mooie lichamen… Dat was ons nooit echt opgevallen. We vetrekken na hen naar de douche. We vrijen een beetje. Zoenen… Voelen… “Waren ze naakt, denk je?” vraag ik. Daan denkt van wel. Ik ben het, denk ik, met hem eens. We besluiten ons niet meer om te kleden. En gewaagder… We doen de handdoeken ook niet om. Misschien slapen ze inmiddels al. Naakt lopen we de kamer weer binnen. Alleen het licht in de badkamer is nog aan. Daan zou alleen maar struikelen, nachtblind als hij is, als hij naar het toilet moet.

Oepsie… Ze zijn nog wakker.

“Zo, zo…” zegt Anita.

“Wat zij zegt,” zegt Maarten.

We glijden onder de koele dekens. We liggen lepeltje-lepeltje. Daan achter mij. Ik voel zijn harde lul tegen mijn billen. Zijn handen strelen en kneden om en om mijn borsten en mijn billen. Nu en dan laat hij een hand tussen mijn benen glijden. Ik durf bijna niet te reageren met het stel vlak naast ons. Er is een beetje licht vanuit de badkamer. We kunnen ze wel zien, maar zien niet alles. Dat moet andersom ook zo zijn.

Ik zie wel beweging van de dekens in het andere bed.

“Maarten, we moeten dit misschien niet doen,” fluistert Anita.

Haar stem verraadt iets totaal anders. Ik kan niet zien wat Maarten doet, maar Anita moet ervan kreunen.

“Wat zijn jullie aan het doen?” vraag ik.

“Ehm…” zegt ze… “We proberen zo zachtjes mogelijk te neuken eigenlijk…”

Of we er bezwaar tegen hebben, dat zij seks hebben terwijl wij in dezelfde kamer zijn… Dit is zo onhandig…

Wat ons betreft geen probleem… Na onze eerste ervaring in een parenclub zijn we wel iets gewend. Ok, we hebben nog nooit gezien hoe twee vrienden het met elkaar deden. Maar het beeld van mensen die seks met elkaar hebben, is niet meer helemaal nieuw voor ons.

“Ga jullie gang, geniet ervan…” zeg ik zo oppervlakkig mogelijk.

In het schemerlicht zien we hoe ze op Maarten gaat zitten en hem neemt. Hij moet hard zijn. Anders kan ze dit niet zo snel. Met onze gezichten naar hen toe gericht kijken we. Daan neemt me achterlangs, terwijl we lepeltje-lepeltje liggen. Anita is gepassioneerd. Ze zit rechtop en haar stevige, grote borsten deinen op en neer. Ik kan horen hoe nat ze is.

“Wat doen jullie?” vraagt ze.

Ik antwoord eerlijk dat ik achterlangs genomen wordt. De pik van Daan in me voel. Diep…

“Lekker?” vraagt ze?

“Absoluut!” antwoord ik.

“Snap ik wel,” hijgt ze.

Daagt ze ons nu uit? Ik heb sterk het gevoel, dat dat zo is.

Dit is toch echt wel iets anders dan een parenclub, bedenk ik me. Daar waren we anoniem. Nu laat ik me nemen, terwijl ik kijk naar onze seksende vrienden. En we er nog open en eerlijk over praten ook. Het ziet er, ook al is het schemerig, geil uit.

“Zullen we klaarkomen,” vraagt Anita, blijkbaar aan niemand in het bijzonder.

Het lijkt me een uitstekend idee.

Het is bijna ordinair. Ach… Niet eens bijna… Anita laat het klinken als een commando: “Spuit me vol!”

Ik denk hetzelfde. En kan zien hoe hij dat doet. Hoe ze schokt en kreunt als hij het doet.

“Ja, zo! Diep! Jezus, wat geil!” Ze doet niet eens meer haar best om niet te luid te zijn.

Een paar seconden later komt Daan in mij. Door onze positie is hij zo diep in mij, dat ik het goed kan voelen. De combinatie met wat ik net heb gezien en gehoord, maakt dat ik ook klaarkom.

Dit was totaal niet gepland of verwacht. Maar dat maakt het niet minder geil. Kijken en bekeken worden. Weer. Maar toch voelt dit anders, omdat het bekenden zijn. Dit is intiemer.

“Tot morgenochtend,” zeg ik.

“We vinden jullie leuk,” zegt Anita.

“Wat bedoel je daarmee,” vraag ik. Maar ik weet het antwoord natuurlijk al. Ze daagt ons uit.

“Misschien is dit een keer leuk om op zaterdagavond te doen?”

Ik vind het zeker geen slecht idee. Daan streelt mijn clit als hij de vraag hoort. Blijkbaar is hij het met me eens.

Anita loopt nog even naar het toilet. Als ze terugkomt, komt ze naakt naast ons bed staan. Ze ziet er heerlijk uit. Ze is volledig naakt en lijkt daar comfortabel mee. Ik zie haar borsten… Haar perfect geschoren vagina… Heel even streel ik haar benen en haar billen. Verder durf ik nu niet te gaan… Ik moet toegeven, dat haar lichaam me opwindt. Ik heb zin om haar vagina te strelen, maar durf het nog niet… Ze buigt voorover en zoent me vol op de mond. Heel even tongzoenen we.

“Welterusten,” zegt ze.

“Tot morgen,” zeg ik.

© swingersfun.nl