Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

Nog Wat Vragen & Antwoorden

Jullie gaan naar de registratiepagina en vullen het formulier in. Daarna zullen we de aanmelding handmatig goedkeuren. In de toekomst werken we liever met verificatie via email, maar vooralsnog zijn er nog iets teveel spammers die proberen toegang tot het forum te krijgen. Vandaar deze controle 'aan de voordeur' voorlopig.
Daarna blijft alles gratis. Jullie kunnen volledig gebruik maken van site en forum, zonder kosten. Dat is nu zo en dat blijft ook zo.
We publiceren blogs en informatie over swingen, parenlubs en alles wat erbij hoort. Het forum biedt wel de mogelijkheid om een op een contact te leggen met anderen. Jullie kunnen daar ook bijlages/attachments (lees: foto's) meesturen. Primair bieden we informatie, ervaringen en kennis. Het is dus niet opgezet als datingsite, maar is wel als zodanig te gebruiken.
Zeker! Jullie kunnen hier al jullie vragen kwijt en de ervaringen van anderen lezen. Lees anderen, leer van anderen. Dat kan via onze blog of, nog beter, via ons forum. Daar verzamelen zich swingers met geen, een beetje en iets meer ervaring.
Van ons. We bieden dit podium en betalen dat zelf. Het is niet de bedoeling er rijk van te worden. Dat op zich is wel leuk, maar niet ons doel met deze site.

Toch Een Andere Vraag

Voel je vrij om te vragen hoe en wat en waarom. Dat kan via het
contactformulier hieronder. We antwoorden je/jullie zo snel mogelijk!