Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

Parenclubs zijn er in soorten en maten en voor als jullie nieuw zijn in deze wereld... Het zijn er waarschijnlijk meer dan jullie nu denken. Er zijn parenclubs die het woord letterlijk nemen en alleen stellen toelaten. Sommige clubs laten (al dan niet beperkt) ook single mannen en vrouwen binnen. De keuze kan, zeker een eerste keer, best lastig zijn. Waar moeten jullie op letten? Dat hangt er voor een groot deel vanaf wat jullie eigen wensen zijn.

MOGELIJKHEDEN

Op deze pagina's laten de clubs zien welke mogelijkheden er zijn. Welke clubs er zijn, welke voorzieningen die bieden, wanneer je welkom bent en wat de kosten zijn. Welk gevoel willen zij jullie geven? Welke vibe streven ze na?

ONS OORDEEL?

Dat doet er op deze pagina niet zoveel toe. Het zou ook niet fair zijn, want lang niet alle clubs hebben we zelf bezocht. Meningen en ervaringen over verschillende parenclubs vind je terug op ons forum. Doe je er voordeel mee. Bedenk welke aspecten jullie belangrijk vinden en lees wat de ervaringen van anderen zijn.

img_divider

Wat Kunnen Jullie Ervaren?

Alles wat jullie willen. Erotische avonturen. Kijken en bekeken worden? Kan. Soft swap? Kan. Full swap? Kan. Een avondje erotisch uitgaan? Kan. Samen in de sauna of het bubbelbad? Kan. Met anderen? Kan. Samen een stille ruimte opzoeken? Kan. Met anderen? Kan.

 Uitgaan
  Ontspanning
  Erotiek
  Opwinding
  Actie

Een parenclub is een gelegenheid waar de bezoekers seksuele handelingen met elkaar kunnen uitvoeren. De meeste parenclubs zijn ingericht op gevarieerd vermaak. Men kan er 'normaal' uitgaan. Dansen, eten, drinken, vrienden ontmoeten, nieuwe vrienden leren kennen maar daarnaast ook erotiek beleven.
Waarom niet? Jullie kunnen (erotisch) uitgaan in een veilige en gecontroleerde omgeving.
Nee. Hoewel... Clubs hanteren meestal wel een bepaalde dresscode. In je ski-pak rondstappen tussen mensen in sexy lingerie is niet helemaal de bedoeling.
Eeeeh... Zolang er wederzijdse instemming is... Wat niet?
Leuk, dat jullie het vragen. Hadden we ons forum al eens genoemd? Jawel, hè? Daar dus.
Wij Willen Op Pad
zoek, vind & have fun!