Where The Fun Begins
web@swingersfun.nl

Renée Vanille schrijft erotische verhalen. Die verhalen (18+) vind je terug op deze site. Omdat het tijdens rustige momenten natuurlijk altijd fijn is om je te vermaken met een goed geschreven erotisch verhaal, waarvan je hart sneller gaat kloppen. Haar verhalen zijn ook terug te vinden op haar eigen site: https://vanillevrijtverder.jouwweb.nl/.

VOORPROEFJE?

"Haar hand dus, ik wist er niet goed raad mee. Het bleef namelijk niet bij mijn billen, ze kwam ook bij mijn kut. Ik had misschien moeten reageren alsof ik was gestoken door een wesp. Maar het voelde zalig. Ze deed het zo lief. Het was zo’n sensationele ervaring. Ze kwam half overeind om me nog beter te strelen. Ik draaide me op mijn buik, spreidde mijn benen en liet haar begaan. Ze wist raad met me. Ik vroeg me af of ze dit vaker had gedaan. Renée, van wie ik altijd had gedacht dat ze hyperhetero was."

NOG EENTJE DAN?

"Het water van de Noordzee was nog lekkerder dan twee dagen daarvoor. We waren diep, als ik stond kon ik net mijn hoofd boven water houden. Stefan stond achter me en legde zijn handen op mijn borsten. Hij kuste mijn hals en nek. Het was fijn, het was alsof niet alleen mijn borsten in zijn handpalmen lagen, maar mijn hele lichaam. Het frisse water hield onze opwinding enigszins in toom, maar toen Stefan één hand liet zakken, langs mijn billen liet gaan en hem tussen mijn benen naar voren bracht, kon zelfs de koele zoute zee mijn geilheid niet bedwingen."

img_divider

Wat gaan jullie lezen?

Erotische avonturen. Soms met een man en een vrouw in de hoofdrol. Soms met twee vrouwen in de hoofdrol. Soms met meerdere mensen in de hoofdrol. Verhalen, die je fantasie prikkelen, die je opwinden en die je nog eens wilt lezen. Of aan anderen wilt laten lezen. Dat laatste is in ieder geval de reden, dat we Renée hebben gevraagd haar verhalen (ook) hier te publiceren. Omdat ze te goed en te prikkelend zijn en een fijn publiek verdienen. En dat zijn jullie!

 Liefde
  Lust
  Erotiek
  Opwinding
  Geilheid

Er zijn veel stellen, die elkaar hier ontmoetten en het heel leuk hadden....
Vraag alles, dompel je onder in de lifestyle
Je bataalt niets om te registreren en ook daarna niets.
Je bataalt niets om te registreren en ook daarna niets.
Je bataalt niets om te registreren en ook daarna niets.
Nieuwsgierig? Zin In?