Vier hardnekkige misverstanden

De wereld van swingers is voor veel mensen onbekend en mysterieus. En wat vaak geldt, geldt ook hier… Waar kennis ontbreekt, onstaan gemakkelijk misverstanden. Iedereen heeft er een mening over, vaak zonder de feiten te bestuderen. Zes mythes over swingen op een rijtje.

1. Swingers hebben een slechte relatie
Het tegendeel is waar. Om te swingen zijn toewijding, vertrouwen en vooral goede communicatie nodig. Veel niet swingende stellen communiceren minder of minder goed. Swingers praten veel. Ze weten van elkaar waarnaar ze verlangen, wat de fantasieën van de ander zijn en durven daar ook iets mee te doen zonder de eigen relatie op het spel te zetten. En dat kunnen ze ook.

2. Swingen is vreemdgaan
Van vreemdgaan is sprake als je moet liegen of iets te verbergen hebt voor je partner. Een stel dat swingt, maakt afspraken met elkaar over wat wel en wat niet te doen met een andere partner. Dat zie je een vreemdganger niet snel doen waarschijnlijk.

3. Swingers doen ‘het’ met iedereen
Swingers zijn kieskeurig wanneer ze een sekspartners zoeken. Net zoals bijna iedereen eigenlijk, die iemand zoekt om het bed mee te delen. Seks is geen automatische handeling. Ook swingers zijn op zoek naar aantrekkingskracht, chemie, een klik en iemand die hen opwindt. Afhankelijk van wie je spreekt, is het wensenlijstje korter of langer. Het zijn net mensen…

4. Een swingende vrouw is een slet
Een eeuwenoud misverstand. Een man met meerdere partners is stoer. Een vrouw die zich uitleeft, is een slet. Fout. Waarom een vrouw veroordelen, omdat ze uitkomt voor haar seksuele verlangens en omdat ze met die verlangens iets wil doen? Draai het daarom maar eens om. Een swingende vrouw staat sterker in haar schoenen dan een vrouw die wel fantasieën heeft, maar die die fantasieën niet durft uit te spreken. Of er iets mee durft te doen.

(29secrets.com)

Tagged under:

© 2018 | SwingersFunNL

Log in or Sign Up