Onderzoek gedaan naar schaamhaar. Kaal of niet?

Schaamhaar of niet? Niet alle mannen willen dat vrouwen zonder schaamhaar door het leven gaan. Dat blijkt uit een Britse studie. Meer dan 60% van alle ondervraagde mannen gaf aan te houden van vrouwen met een ‘natuurlijke look’ of ‘een beetje haar maar niet te veel’. Slechts 20% geeft de voorkeur aan een volledig onthaarde vrouw.

Ontharen

Veel vrouwen denken ongetwijfeld dat het volledig ontharen van hun gevoelige zone een absolute vereiste is om in de smaak te vallen bij mannen. Uit een studie van Manscape blijkt dit echter niet het geval te zijn. De Britse scheerapparaatfabrikant ging op zoek naar de échte mening van mannen over schaamhaar bij vrouwen en mannen en kwam tot enkele verrassende conclusies.

schaamhaar

Kaal of niet?

Zo gaf 68% van de ondervraagde mannen aan dat ze zich aangetrokken voelden tot vrouwen met een ‘natuurlijke look’ of ‘een beetje haar maar niet te veel’. Slechts 20% benadrukte dan weer dat ze ‘volledig afknappen op een vrouw met schaamhaar’. De mannen lijken zich daarenboven ook steeds bewuster van hun eigen ‘verplichtingen’, want 20% van alle mannen overweegt om op vraag van de partner zelf ook de nodige onderhoudswerk uit te voeren.

Eén op tien zou zelfs bereid zijn tot eeneen Brazilian waxbeurt voor mannen. “Mannen lopen ten opzichte van vrouwen nog steeds een flink eind achter, maar meer en maar beginnen ze producten zoals waxstrips en haarverwijderingscrème te gebruiken om hun lichaamsbeharing op orde te houden,” benadrukte Steven Dodd, hoofd ontwikkeling bij Manscape, uiteindelijk nog.

Voor hun studie ondervroeg Manscape in totaal duizend mannen over hun persoonlijke voorkeuren.

 

Tagged under:

© 2018 | SwingersFunNL

Log in or Sign Up