Andere swingers vinden

Misschien hebben jullie geluk en komen jullie spontaan een stel tegen waarmee het klikt. Die kans is echter niet zo heel groot. Immers… Je zult swingers niet meteen herkennen. Bovendien is het nog maar de vraag of een swingend stel als zodanig herkend wil worden. Dat iedereen een swinger kan zijn, betekent niet dat het verstandig is om zomaar op een stel af te stappen. Een aantal andere manieren is voor beginnende stellen waarschijnlijk een stuk effectiever.

Plaats een profiel op een site waar swingers met elkaar in contact (proberen te) komen. SDC is internationaal waarschijnlijk de grootste site. Veel Nederlandse stellen zijn er lid. RegioSwingers richt zich meer op de Nederlandse markt. Excitant is ook een Nederlandse site, maar een stuk kleiner. Bekijk alles rustig en praat over welke site het beste bij jullie past. Bedenk goed wat jullie anderen willen vertellen en laten zien. We hebben wel wat tips voor jullie en anders kun je anderen met ervaring een vraag stellen op ons forum.

Een andere optie is een bezoek aan een parenclub. Bekijk de websites van meerdere clubs en lees de ervaringen van anderen op ons forum om te bepalen welke club het beste bij jullie past. Sommige parenclubs laten alleen maar stellen binnen, sommige clubs echter ook mannen en vrouwen alleen. Let daar goed op, want niet iedereen stelt de aanwezigheid van singles op prijs. Ook hier geldt… Praat over wat jullie willen en wat het beste bij jullie past. Een aantal tips voor jullie eerste bezoeken, hebben we voor je op een rijtje gezet.

Er zijn uiteraard meer mogelijkheden en de ene optie is niet beter dan de andere. Zoek en doe vooral datgene waar jullie je prettig bij voelen. Dan kan er eigenlijk maar heel weinig misgaan.

Tagged under:

Geef een reactie

© 2018 | SwingersFunNL

Log in or Sign Up